Wil jij aan de slag op een van onze scholen of op het stafbureau, maar is er op dit moment geen vacature die bij je past? Dan nodigen wij je van harte uit om een open sollicitatie bij ons achterlaten. Wanneer wij een vacature beschikbaar hebben die past bij jouw wensen, ervaring en opleiding, zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen.

Samen gaan we op zoek naar jouw plek binnen ATO-Scholenkring, zodat jij alle kinderen in 's-Hertogenbosch en omgeving kunt helpen om op te groeien als veerkrachtige, gelukkige wereldburgers, die vol zelfvertrouwen en met oog voor de ander in de maatschappij staan! 

Dit ben jij
Jij bent nieuwsgierig en respectvol naar jezelf en de ander. Je wilt (blijven) leren en reflecteren. En je kunt goed omgaan met veranderingen. Verder heb je durf en lef om de dingen net even anders te doen. Daarnaast:

  • heb jij een onderwijskundige opleiding afgerond ((academische) pabo, onderwijsassistent, zij-instroomtraject, leraarondersteuner etc.);
  • óf heb jij affiniteit en een opleiding afgerond passend bij een van onze ondersteunende functies op school of het stafbureau (administratief medewerker, HR, financiën, secretariaat, communicatie of applicatiebeheer);
  • heb jij affiniteit met het onderwijs;

Dit is ATO-Scholenkring
Tot het Algemeen Toegankelijk Onderwijs ‘s-Hertogenbosch (ATO) behoren vijftien basisscholen en kindcentra, verspreid over ’s-Hertogenbosch en Rosmalen. Ieder kindcentrum is uniek, heeft haar eigen sfeer en manier van lesgeven. Wij investeren niet alleen in onze leerlingen, maar ook in onze medewerkers. We bieden jou volop kansen om te blijven leren en ontwikkelen. Door de vele onderwijsconcepten die wij hebben, is er veel mogelijk. Samen zorgen we voor goed onderwijs en gelijke kansen voor ieder kind. Maar ook voor ruimte om verschillend samen te zijn en voor ieders unieke talent. Wij zeggen niet voor niets: “Jouw eigen wijze, onze ATO-wijze”.

Solliciteren
Klik hieronder op de knop ‘Solliciteren’ en laat je gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met team HR door te mailen naar teampo@ato-scholenkring.nl.

Publicatie datum: 4 juni 2020 13:16