ZIJ-INSTROMEN BIJ ATO-

 

SCHOLENKRING 

 

 

Ben je op dit moment werkzaam in een andere sector dan het onderwijs, maar droom je ervan om leerkracht te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van ATO-Scholenkring mogelijk iets voor jou. Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas en volg je een studie bij Fontys. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en ben je volledig bevoegd als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen uit  ’s-Hertogenbosch en omgeving een stevige basis bieden!

 

Zij-instroomtraject 2021/2022


Voor het zij-instroomtraject 2021/2022 hebben wij geen plaatsen beschikbaar meer. 

 

Zij-instroomtraject schooljaar 2022/2023

 

Voor het schooljaar 2022/2023 zijn wij weer op zoek naar nieuwe zij-instromers die onze teams komen versterken. Dit houdt dus in dat je in september 2022 voor de klas start. Het werving- en selectietraject vindt vòòr september 2022 plaats en starten we op in oktober 2021.

Ben jij enthousiast over het traject en kun jij niet wachten om jouw enthousiasme met ons te delen? Dan nodigen we je uit om hieronder om de knop ‘Bewaar mijn gegevens’ te klikken. Jouw gegevens komen dan in onze portefeuille terecht en zo kunnen wij jou in aan de start van het schooljaar 2021/2022 benaderen voor het nieuwe zij-instroomtraject.

 

 

Meer weten over het zij-instroomtraject?

 

Wij hebben de meest gestelde vragen over het zij-instroomtraject bij ATO-Scholenkring alvast voor je op een rijtje gezet. Klik hier om naar de veelgestelde vragen te gaan. 

Overige informatie over het zij-instroomtraject vind je op de website van Rijksoverheid.

Mocht je nog andere vragen hebben over het zij-instroomtraject, dan kun je contact opnemen met Suzanne Verhoeven, medewerker P&O, door te mailen naar teampo@ato-scholenkring.nl.

 

Werken bij vrouw 1

Contact

 

Berlicumseweg 8g
5248 NT Rosmalen
Postbus 185
5240 AC Rosmalen
tel. 073 - 850 78 50

info@ato-scholenkring.nl

 

 

 

Onze scholen en kindcentra
 

 

Vind ons