ZIJ-INSTROMEN BIJ ATO-

 

SCHOLENKRING 

 

 

Ben je op dit moment werkzaam in een andere sector dan het onderwijs, maar droom je ervan om leerkracht te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van ATO-Scholenkring mogelijk iets voor jou. Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas en volg je een studie bij Fontys. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en ben je volledig bevoegd als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen uit  ’s-Hertogenbosch en omgeving een stevige basis bieden!

 

Zij-instroomtraject 2021/2022


Voor het zij-instroomtraject 2021/2022 hebben wij geen plaatsen beschikbaar meer. Aanmelden voor het zij-instroomtraject bij ATO-Scholenkring is dus niet meer mogelijk.

Wij willen je wel graag attenderen op het zij-instroomtraject bij Signum Onderwijs. Signum Onderwijs heeft in september 2021 plek voor een aantal zij-instromers. Mocht je geïnteresseerd zijn in het zij-instroomtraject bij Signum dan kun je je aanmelden door te mailen naar kirsten.hendrikse@signumonderwijs.nl

Mocht je nog andere vragen hebben over het zij-instroomtraject, dan kun je contact opnemen met Suzanne Verhoeven, medewerker P&O, door te mailen naar teampo@ato-scholenkring.nl.

 

Werken bij vrouw 1

Contact

 

Berlicumseweg 8g
5248 NT Rosmalen
Postbus 185
5240 AC Rosmalen
tel. 073 - 850 78 50

info@ato-scholenkring.nl

 

 

 

Onze scholen en kindcentra
 

 

Vind ons