ZIJ-INSTROMEN BIJ ATO-


SCHOLENKRING Ben je op dit moment werkzaam in een andere sector dan het onderwijs, maar droom je ervan om leerkracht te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van ATO-Scholenkring mogelijk iets voor jou. Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas en volg je een studie bij Fontys. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en ben je volledig bevoegd als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen uit  ’s-Hertogenbosch en omgeving een stevige basis bieden!


Zij-instroomtraject 2021/2022


De inschrijvingen voor het zij-instroomtraject voor schooljaar 20/21 zijn gesloten en het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Maar niet getreurd: voor het schooljaar 2021/2022 zijn wij weer op zoek naar nieuwe zij-instromers die onze teams komen versterken. De werving- en selectie voor het zij-instroomtraject 2021/2022 zullen wij aan het einde van dit jaar opstarten.

Ben jij enthousiast over het traject en kun jij niet wachten om jouw enthousiasme met ons te delen? Dan nodigen we je uit om hieronder om de knop ‘Bewaar mijn gegevens’ te klikken. Jouw gegevens komen dan in onze portefeuille terecht en zo kunnen wij jou aan het einde van het jaar benaderen voor het nieuwe zij-instroomtraject.
Meer weten over het zij-instroomtraject?


  • Wij hebben de meest gestelde vragen over het zij-instroomtraject bij ATO-Scholenkring alvast voor je op een rijtje gezet in een FAQ.
  • Overige informatie over het zij-instroomtraject vind je op de website van de Rijksoverheid over werken in het onderwijs
  • Wil jij weten of je geschikt bent voor het onderwijs? Doe de online- test.

 Mocht je nog andere vragen hebben over het zij-instroomtraject, dan kun je contact opnemen met Suzanne Verhoeven, medewerker P&O, door te mailen naar teampo@ato-scholenkring.nl.


Werken bij vrouw 1

Contact


Berlicumseweg 8g
5248 NT Rosmalen
Postbus 185
5240 AC Rosmalen
tel. 073 - 850 78 50

info@ato-scholenkring.nl
Onze scholen en kindcentra


Vind ons