Vacature_Stramien

Leerkracht MB en BB (0,4 tot 1,0 FTE)

Een plek die het kind laat groeien en met hem of haar meegroeit, dat is Kindcentrum De Pionier!

 

Voor Kindcentrum De Pionier zijn we op zoek naar een leerkracht voor 1,0 FTE of twee parttimers die tussen de 0,4 en 0,6 FTE gaan werken. We hebben ruimte in de middenbouw en bovenbouw.

Als leerkracht op De Pionier ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de lessen aan jouw eigen groep. Wij zorgen ervoor dat onze kinderen in een duidelijke, gestructureerde omgeving de rust krijgen om tot ontwikkeling te komen. We zetten in op een brede ontwikkeling en maken het leren betekenisvol door thematisch te werken, bewegend te leren en door kinderen een wekelijks aanbod te geven in ons SkillsLab073 waar techniek en wetenschap aan bod komen. 

Dit is Kindcentrum de Pionier 

Op Kindcentrum De Pionier is het onze missie om voor alle kinderen een veilige haven te zijn. Het is een plek waar je gezien en gekend wordt, waar je jezelf kan en mag zijn. Wij stellen de doelen voor onze leerlingen hoog, maar ook voor onszelf, om zo het beste uit iedereen te kunnen halen en kinderen gelijke kansen te bieden in ongelijke situaties. Wij streven ernaar om samen met ouders het beste uit alle kinderen te halen. Wij geven les aan ongeveer 175 kinderen, verdeeld over acht groepen en een nieuwkomersgroep met kinderen die minder dan een jaar in Nederland zijn.

Meer informatie over ons kindcentrum vind je op onze website: www.kcdepionier.nl

Dit ben jij

Als leerkracht binnen ons team:

  • ben je gedreven en flexibel;
  • ben je ervaren en heb je affiniteit met onze populatie;
  • heb je je pabo diploma op zak.
  • Samenwerken aan onze ambitie #samenopkoers

Kindcentrum De Pionier is onderdeel van ATO-Scholenkring. ATO-Scholenkring is een schoolbestuur van 15 kindcentra en basisscholen in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel. Ieder kindcentrum is uniek, heeft een eigen onderwijsconcept en visie. We werken samen aan de ambities die beschreven staan in ons koersplan.

 

Dit bieden we jou:

In ons HR-beleid staat werkgeluk centraal vanuit de pijlers: autonomie, ontwikkeling, samenwerking en zingeving. We bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van de ATO-academie, opleidingen, trainingen en (ATO)-coaching.

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor primair onderwijs. De functie van leerkracht is in ons functiehuis ingedeeld in schaal LB  (€ 3.301 tot € 5.030 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • De mogelijkheid om een fiets en sport- of mindfulnessabonnement met fiscaal voordeel aan te schaffen via FiscFree.


Past dit bij jou en ben je enthousiast?

Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar Lenny Schellekens, adviseur werving en selectie van ATO-Scholenkring via recruitment@ato-scholenkring.nl.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Martijn Keus, directeur KC De Pionier, door te mailen naar directie@kcdepionier.nl of door te bellen naar 073-8225422.