Vacature Flexpool

ATO Scholenkring, 's-Hertogenbosch en Rosmalen

Leerkracht flexpool

Houd je van afwissell=end en veelzijdig werk? Vind je het leuk om verschillende onderwijsconcepten en scholen te leren kennen? Dan is de flexpool iets voor jou!

Als leerkracht in de flexpool word je ingezet op al onze scholen en kindcentra. Daardoor doe je in korte tijd veel ervaring op. Je leert onze verschillende onderwijsconcepten kennen, ontdekt wat wel en niet bij je past waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om door te stromen naar een van onze scholen door op onze vacatures te reageren. 

Dit ben jij

Als leerkracht binnen ons team:

  • ben je gedreven en flexibel;
  • heb je je pabo diploma op zak.

Samenwerken aan onze ambitie #samenopkoers

Kindcentrum De Ontdekking is onderdeel van ATO-Scholenkring. ATO-Scholenkring is een schoolbestuur van 15 kindcentra en basisscholen in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel. Ieder kindcentrum is uniek, heeft een eigen onderwijsconcept en visie. We werken samen aan de ambities die beschreven staan in ons koersplan.

Dit bieden we jou

In ons HR-beleid staat werkgeluk centraal vanuit de pijlers: autonomie, ontwikkeling, samenwerking en zingeving. We bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van de ATO-academie, opleidingen, trainingen en (ATO)-coaching
We bieden je:

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor primair onderwijs. De functie van leerkracht is in ons functiehuis ingedeeld in schaal LB  (€ 3.301 tot € 5.030 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • De mogelijkheid om een fiets en sport- of mindfulnessabonnement met fiscaal voordeel aan te schaffen via FiscFree.

Past dit bij jou en ben je enthousiast?

Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar Lenny Schellekens, adviseur werving en selectie van ATO-Scholenkring via recruitment@ato-scholenkring.nl. Je kunt Lenny telefonisch bereiken of een WhatsApp-bericht sturen op 06 - 34 39 47 45.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Martijn Keus, directeur Kindcentrum De Pionier, door te mailen naar directie@kcdepionier.nl of door te bellen naar 073-8225422.

Functie Leerkracht Flexpool 
Betrekkingsomvang FTE in overleg
Datum van ingang Nieuw schooljaar