Vacature Ontdekking1

Kindcentrum De Ontdekking, 's-Hertogenbosch

Leerkracht

Weet jij al hoe mooi het Jenaplan onderwijs is? Onze school is een leef-werkgemeenschap waarin je leert samenleven en waarbij ouders samen met de school kinderen opvoeden tot mensen die van betekenis zijn voor zichzelf, voor anderen en voor een duurzame wereld. Echt iets voor jou?

We noemen de functie van leerkracht op onze school in de praktijk stamgroepleider. Als stamgroepleider geef je les aan de kinderen uit een stamgroep (1/2, 3/4, 5/6, 7/8). We zoeken een stamgroepleider voor groep 1/2. Voor de groep die je gaat draaien begeleid jij de kinderen bij de verschillende onderwijsbehoeften. Er is een ritmisch weekplan waarin samen werken, samen spelen, samen spreken en samen vieren elkaar afwisselen. Kinderen leren volwaardig verantwoordelijk te zijn voor hun eigen leren en voor hun rol in de groep en de school. We werken met doelen en taken, waarin kinderen ruimte krijgen om te kiezen. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden voor de verschillende unieke kwaliteiten en talenten van kinderen.

Dit is Kindcentrum De Ontdekking

De Ontdekking is een jenaplan kindcentrum. De kinderen leren en leven in een stamgroep, met kinderen van verschillende leeftijden, culturen en onderwijsniveaus. In de stamgroep wordt samen gewerkt en geleerd van elkaar. Als kind leer je in het jenaplanonderwijs jezelf, je manier van leren en je kwaliteiten kennen. We begeleiden kinderen om hun unieke kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Als kindcentrum tonen we respect voor de verschillende achtergronden en overtuigingen van onze ouders en kinderen. Wij baseren ons op waarden en normen die aansluiten bij die verschillen en proberen ervoor te zorgen dat ouders en kinderen elkaar daarin begrijpen.
 

Dit ben jij

Als leerkracht binnen ons team:

  • ben je gedreven en flexibel;
  • heb je je pabo diploma op zak;
  • heb je affiniteit met het jenaplan onderwijs. 

Samenwerken aan onze ambitie #samenopkoers

Kindcentrum De Ontdekking is onderdeel van ATO-Scholenkring. ATO-Scholenkring is een schoolbestuur van 15 kindcentra en basisscholen in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel. Ieder kindcentrum is uniek, heeft een eigen onderwijsconcept en visie. We werken samen aan de ambities die beschreven staan in ons koersplan.

Dit bieden we jou

In ons HR-beleid staat werkgeluk centraal vanuit de pijlers: autonomie, ontwikkeling, samenwerking en zingeving. We bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van de ATO-academie, opleidingen, trainingen en (ATO)-coaching
We bieden je:

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor primair onderwijs. De functie van leerkracht is in ons functiehuis ingedeeld in schaal LB  (€ 3.301 tot € 5.030 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • De mogelijkheid om een fiets en sport- of mindfulnessabonnement met fiscaal voordeel aan te schaffen via FiscFree.

Past dit bij jou en ben je enthousiast?

Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar Lenny Schellekens, adviseur werving en selectie van ATO-Scholenkring via recruitment@ato-scholenkring.nl. Je kunt Lenny telefonisch bereiken of een WhatsApp-bericht sturen op 06 - 34 39 47 45.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Mariëlle Wirth, directeur Kindcentrum De Ontdekking, door te mailen naar directie@kcdeontdekking.nl of door te bellen naar 073-8507730.

Functie Leerkracht 
Betrekkingsomvang FTE in overleg
Datum van ingang Nieuw schooljaar

 

Website school