Vacature Open sollicitatie

Open sollicitatie ATO - Scholenkring

Wil jij aan de slag op een van onze scholen of op het stafbureau, maar is er op dit moment geen vacature die bij je past? Dan nodigen wij je van harte uit om een open sollicitatie bij ons achterlaten. We kijken graag met je mee naar mogelijkheden.

Samenwerken aan onze ambitie #samenopkoers

Kindcentrum De Ontdekking is onderdeel van ATO-Scholenkring. ATO-Scholenkring is een schoolbestuur van 15 kindcentra en basisscholen in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel. Ieder kindcentrum is uniek, heeft een eigen onderwijsconcept en visie. We werken samen aan de ambities die beschreven staan in ons koersplan.

Dit bieden we jou

In ons HR-beleid staat werkgeluk centraal vanuit de pijlers: autonomie, ontwikkeling, samenwerking en zingeving. We bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van de ATO-academie, opleidingen, trainingen en (ATO)-coaching
We bieden je:

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor primair onderwijs. De functie van leerkracht is in ons functiehuis ingedeeld in schaal LB  (€ 3.301 tot € 5.030 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • De mogelijkheid om een fiets en sport- of mindfulnessabonnement met fiscaal voordeel aan te schaffen via FiscFree.

Past dit bij jou en ben je enthousiast?

Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar Lenny Schellekens, adviseur werving en selectie van ATO-Scholenkring via recruitment@ato-scholenkring.nl.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Martijn Keus, directeur Kindcentrum De Pionier, door te mailen naar directie@kcdepionier.nl of door te bellen naar 073-8225422.

Functie Leerkracht groep 3
Betrekkingsomvang 0,6 FTE
Datum van ingang Nieuw schooljaar